Community User

11.09.2017  

Glavni grad Hrvatske u posljednje vrijeme doživljava pravi turistički boom – godišnje ga posjeti oko milijun ljudi, što je dvostruko više u odnosu na nekoliko godina unazad. Otvorenje nove zračne luke, sve posjećeniji Adventski sajam (prošle godine potrošeno preko 400 milijuna kuna), samo su neki od razloga zašto će se taj trend nastaviti i u budućnosti.
S više gostiju, dolazi i sve veća potražnja za najmom privatnog smještaja. Broj apartmana i kuća za odmor se u posljednje dvije godine udvostručio. Prema istraživanju Turističke zajednice grada Zagreba, turisti koji su birali privatni smještaj u siječnju ove godine, trošili su u prosjeku 60 eura manje po danu od hotelskih gostiju.

Posao iznajmljivanja privatnog smještaja sve je veći izazov vlasnicima, s obzirom da su svjetski trendovi i standardi koje gosti očekuju sve zahtjevniji. Upravo je to jedan od razloga zašto se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje sa partnerom- organizatorom privatnog smještaja. Osim toga, tu dolazi i besplatno oglašavanje, veća popunjenost kapaciteta kroz cijelu godinu, i naravno – ogromna ušteda vremena.

Direct Booker je vodeći online organizator privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Splitu, Šibeniku, Zadru, Sarajevu i Crnoj Gori, te od ove godine i u Zagrebu – hit destinaciji Hrvatske posljednjih nekoliko godina.
Treba napomenuti kako je Direct Booker agencija koja među rijetkima nudi tzv. full property managment – ukoliko to želite, za vas možemo organizirati i dočekivanje gostiju, čišćenje te kompletno vođenje vaših smještajnih jedinica.

Ako posjedujtete nekretninu u Zagrebu koju želite iznajmljivati, ili poznajete nekog tko želi, možete nam se obratiti s punim povjerenjem, i bez obaveze. Posjetite web stranicu direct-booker.com, ili kontaktirajte regionalnog predstavnika na 099 494 3818.


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589