Community User

14.09.2017  

Pitate se tko su Igor, Ana i Tihana?

To su naši zaposlenici mjeseca Kolovoza koji su se iskazali i dokazali, te tako zaslužili ovu titulu. Kolovoz je znamo svi najužurbaniji mjesec što se tiče turizma, vrhunac sezone, kada usijane glave trebaju malo usporit, udahnut tri puta i reći ˝još malo˝ nakon cijele sezone, te uprijeti svom snagom iznova.

Naplata računa, ispunjanje obrazaca, autorizacija debitnih i kreditnih kartica, nevaljali pin, krivi CVC broj za to sve je zadužena zavidno staložena Ana. Svim iznajmljivačima bi naziv Account Manager trebao biti ˝Amen, Dabogda˝! On zna i lukavo vreba cijene koje kotiraju tržištem, ponuda i potražnja su mu ime i prezime i uvijek drži leđa svojim iznajmljivačima, u Šibeniku to je Igor. Rekli bi šećer na kraju, jedan od najdinamičnijih poslova u uredima Direct Booker-a. Informations ured je ponekad kaos emocija, metež raznih jezika gdje se u istom momentu miješaju talijanski, španjolski, njemački, engleski i ponekad, samo ponekad, ljudska brzopotezna psovka na hrvatskom. Tu se riješavaju svi upiti koji dolaze sa svake fronte od iznajmljivača, gostiju, agencija, a Tihana je ta koja hvata sve konce. Znamo da ste znatiželjni, pa škicnite odgovore na pitanja kojima smo ih zagnjavili.

Zaposlenici mjeseca kolovoza su: Ana Čičković - Odjel Financija, Igor Vukušić - Account Manager, Tihana Soko - Odjel Informacija

Kad biste imali priliku otići na poslovno putovanje bilo gdje na svijetu, gdje biste otišli i zašto? Ana: Skoro da i nema mjesta gdje ne bih otputovala. Gdje god je potrebno. Igor: Volio bih otići u New York na poslovno putovanje. Nemam neki poseban razlog, osim što samo ime New York znači biznis, barem za mene. Tihana: Posjetila bih New York koji me privlači zbog dinamičnog načina života, spoja raznolikih kultura, jedinstvenih nebodera, taj grad je centar svega.

Koji obrok vam je najvažniji u danu? Ana: Ručak definitivno. Igor: Za mene je ručak najvažniji obrok dana. Nisam jutarnji tip i zbog toga ne jedem doručak, ali zato za ručak mogu pojesti i "vuka". Tihana: Kasna večera.

Opišite zadnju fotografiju koju ste slikali. Ana: Na Stradunu u prolazu, dvoje stranaca me zamolilo za sliku. Igor: Zadnja fotografija koju sam napravio je slika mog auta. To su te muške stvari! Tihana: Banje plaža po nevremenu.

Kad biste imali priliku razgovarati s bilo kim na svijetu s kime biste vodili značajan razgovor? Ana: Trenutno mi nitko ne pada na pamet s kim bih vodila značajan razgovor, ali smatram da je razgovor jako važan i puno se njime može postići. Igor: Volio bih pričati sa američkim glumcem i producentom Morganom Freemanom. Ne pitajte me zašto, moram ga nešto pitati! Tihana: Bradley Cooper, samo zato što je Bradley Cooper.

Što volite u svom poslu? Ana: U svom poslu volim naplaćene rezervacije. Igor: Pa, vezano za moj posao volim činjenicu da nakon svakog radnog tjedna dolazi vikend u kojem se mogu opustiti sa svojim prijateljima i isključiti mobitel.... Zafrkavam se, moj privatni mobitel je ujedno i moj poslovni mobitel. Tihana: Volim brzi tempo rada, snalaženje u raznoraznim situacijama, timski rad.

Zašto Direct Booker? Ana: Direct booker je team mladih ljudi koji jako dobro funkcioniraju kao cjelina. Igor: Zato jer je Direct Booker odlična agencija sa izvrsnim idejama za budućnost. Ovdje nemam nikakav pritisak što je super jer na taj način mogu puno bolje i intenzivnije raditi. Imam nevjerojatne kolege što smatram da je jako bitno jer je dobar timski rad presudan za ovakav tip biznisa. Tihana: Zato što je Direct Booker moderna firma koju predvodi radna snaga mladih ljudi.


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589