Community User

02.10.2017  

Virtualne šetnje su panoramske fotografije od 360 stupnjeva, koje omogućuju korisniku da razgleda prostor kao da se u njemu nalazi.

Otkako ih je Google uvrstio u svoje Street view mape, postale su pravi hit, a prema istraživanjima koje je proveo sam Google, virtualne šetnje donose čak 130 % više interesa za rezerviranje usluge ili apartmana.

Umjesto da lista dvadesetak ili više fotografija kako bi doživio prostor koji ga zanima, gost može jednostavno otvoriti link „Pogledaj iznutra“ i zaviriti u sve kutke vašeg apartmana ili kuće za odmor.

Pogledajte primjer ovdje.

Na ovaj način omogućujete najvjerniji prikaz vašeg objekta te otvarate novi kanal za privlačenje potencijalnih gostiju. Virtualne šetnje pridonose duljem zadržavanju korisnika na web stranici vašeg apartmana, te dvostruko povećavaju šansu za rezerviranje.

Ukoliko posjedujete i Google-ov My Business račun, ovaj dodatak će vam odlično doći da se izdvojite iz konkurencije, jer se vaš oglas automatski pozicionira iznad ostalih apartmana koji nemaju opciju virtualne šetnje.

360º fotografije možete postaviti i na svojoj web stranici, te na Facebook stranici koristeći novu uslugu Facebook 360. Za izradu 360º fotografija iznajmljivači u Dubrovniku mogu se obratiti tvrtki VIZIR, ovjerenom dubrovačkom Google-ovom partneru.

U svim ostalim većim gradovima u Hrvatskoj također postoje ovjereni Google-ovi partneri, koje možete naći ovdje.


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589