Community User

04.10.2017  

Filozofija tvrtke Direct Booker je oslanjanje na mlade, obrazovane ljude, koji donose svježe ideje na tržište koje se neprestano mijenja.

Ina Šoletić i Daniela Sorak su sestre koje trenutno vode Odjel istraživanja i razvoja, a zanimljivo je da su u tvrtku došle na isti način - preko stručnog osposobljavanja u trajanju od godinu dana. Obje su završile ekonomski fakultet u Dubrovniku, i za vrijeme studija radile razne poslove kroz koje su stekle prva poslovna iskustva.

Kažu da su se na pripravništvo odlučile zbog stjecanja konkretnog radnog iskustva, ali i rada s mladom i zanimljivom ekipom.

U tih godinu dana ne samo što se puno nauči nego čovjek i sam sebe bolje upozna. Vidi odgovara li mu neki posao ili ne, te vidi u kojemu bi smjeru htio dalje djelovati, kaže Ina, kojoj se nakon isteka stručnog osposobljavanja ponudila prilika da ostane, isto kao i sestri Danieli:

Direct Booker je mlada i brzorastuća firma, a s rastom firme otvaraju se nove mogućnosti i pozicije. Ako pokažeš želju za učenjem i napretkom, to ćeš i ostvariti. Odličnu ekipu ne treba ni spominjati :)

U zadnje tri godine, otkako su dio ekipe, puno toga se promijenilo. U početku nisu bili formirani odjeli unutar tvrtke, već smo svi radili sve: od upita, komunikacije s gostima i iznajmljivačima do postavljanja objekata i prodaje. Zadnjih godinu dana, zajedno sa sestrom, imam čast voditi ekipu mladih i motiviranih ljudi koji se trude dati sve od sebe kako bi se posao što bolje odradio, i na to sam ponosna, kaže Ina.

Svim mladim osobama toplo bi preporučile pripravništvo: To je dobra odluka, jer, osim što će steći nova znanja i vještina, otvara se mogućnost stalnog zapošljavanja i daljnjeg napredovanja. S obzirom kako tvrtka napreduje, sigurno će biti mjesta za nove pozicije i mogućnosti, poručuje Daniela.

Ako te zanima stručno osposobljavanje u Direct Bookeru, javi nam se s životopisom na posao@direct-booker.hr, i postani dio jedne od najbrže rastućih tvrtki u turizmu u cijeloj regiji.