Community User

07.10.2017  

I ove godine se u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika održava četvrti po redu Good food festival. Manifestacija će trajati od 19. do 22. listopada i obilovat će bogatim kulinarskim programom. Ljubitelji dobre kapljice i odlične hrane i ove godine će doći na svoje.

Održavat će se brojne radionice pripremanja tradicionalnih slastica, zatim razgovori i programi o zdravom načinu života i priprema zdravih delicija. Dubrovčani će moći okusiti i miomirise Slavonije i Srijema jer će biti prezentacija kuhinje Vukovarsko – Srijemske županije. U program su uvrštene i večere u dubrovačkim restoranima sa poznatim chefovima, zatim radionice berbe i pravljena džema od maginja i radionica jestivog bilja u Majkovima. I ljubitelji dobre kapljice ugodno će se razveseliti. Na programu je priča o Lekri-u "jedinom vinu koje se proizvodi u Dubrovniku", te prezentacije visokvalitetnih vina sa otoka Krka i priča o pivu koje se proizvodi u Dubrovačkoj pivovari.

Tradicionalno će se održati i Dubrovačka trpeza, stol koji će biti postavljen duž cijelog Straduna na kojem će se predstaviti dubrovački hotelijeri, ugostitelji i vinari.

Tijekom sva četiri dana manifestacije, na Pilama će se održavati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda, dobrovački restorani nudit će festivalske menije po promotivnim cijenama, bit će različite gastro ture i kušanje vina u wine barovima.

Posjetite ovu manifestaciju i naučite nešto novo o hrani, ugodno se provedite i naravno probajte ukusne specijalitete!


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589