Community User

01.12.2017  

Direct Booker, kao najbrže rastuća agencija za upravljanje privatnim smještajem u regiji, prisutan je u Crnoj Gori od 2015. godine, te tamo upravlja s 870 smještajnih jednica.

Jedan od najuspješnijih apartmana je Castello u Kotoru. Na Booking.com-u ocijenjen je s impresivnih 9.7.
Vlasnica, gospođa Zoja Milošević, objašnjava tajnu uspjeha:

Važna je maksimalna posvećenost poslu , osobna uključenost u svaki, pa i najmanji detalj - od čišćenja apartmana do komunikacije s gostima, dostupnost svakom gostu 24/7.

Najveći broj komentara odnosi se upravo na uslužnosti ljubaznost domaćina.

Bitno je da sve što je navedeno u opisu odgovara realnosti. Posebno volim iznenaditi nekim detaljem pažnje, da gost osjeti iskrenost dobrodošlice.
Postoje neki "trikovi" zanata, pokloni tipa boca kvalitetnog crnogorskog vina, ili domaćeg kolača ili pak gratis vožnja gliserom za podizanje ukupnog dojma ... ali naglasak je da gost uvijek osjeti da je poklon od srca.


Gospođi Milošević ovo je prva godina suradnje s Direct Bookerom, i priznaje da je već osjetila prednosti suradnje s agencijom.

Neosporno najveća prednost je direktan kontakt s agenticom u svako doba dana i njena posvećenost i detaljnost kao i sposobnost rješavanja problema. Dok nismo počeli suradnju s Direct Bookerom nismo ni shvaćali koliko zapravo njihova profesionalnost i poznavanje tržišta mogu napraviti razliku, financijsku prije svega.

Osim apartmanima Castello i dobrodošlicom obitelji Milošević, gosti se nerijetko veoma ugodno iznenade ljepotama Kotora:

Posebno su impresionirani starim gradom, zidinama, vožnjom brodicama do Peraških otoka i Mamule, nacionalnim parkom Lovćen.

S gostima su imali lijepih i nezaboravnih trenutaka, ali gospođa Zoja posebno se sjeća jedne priče:

Imali smo gosta iz Australije u apartmanu 4., a u apartmanu 3. je bila gošća također iz Australije. Poklonili smo im zajedničku vožnju gliserom do otoka i tako su se upoznali, da bi uskoro nastavili put po Europi zajedno kao lijep par...and they lived happily ever after... nadamo se!

Zadnjih godina turistička ponuda u Kotoru,i u Crnoj Goru općenito se podigla na zavidan nivo, međutim, ima još puno prostora za napredak.

Uvećala se posjećenost starom gradu, što je dovelo do zakrčenosti u prometu i otežalo život Kotoranima u sezoni. Po ugledu na ostale mediteranske gradove s istim problemom (Venecija, Dubrovnik, Barcelona...), vjerojatno bi se trebao ograničiti broj kruzera koji dolaze u našu luku kao i broj turista na dnevnom nivou koji mogu ući u stari grad.


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589