Community User

27.02.2018  

Jedna od najuspješnijih kuća za odmor u Konavlima je prekrasna Vila Pave u naselju Dubravka. Njezin vlasnik, Paulino Hendić, dugogodišnji je partner Direct Bookera.

Iznajmljivanjem se bavim već petu godinu. Želja mi je bila pokrenuti nešto u rodnom mjestu, a da bude promocija Konavala i naše rodne grude. Krenuo sam u iznajmljivanje s puno energije, želja i ambicija. Zasad mogu reći da mi se trud isplatio.

Kuća je osmišljena tako da obitelj u njoj može imati odmor iz snova: Od velikog i ugodnog prostora za boravak i druženje, pa do vanjskih sadržaja poput bazena, saune, stolnog tenisa itd. Paulino je sam osmislio čitav koncept:

Htio sam se bazirati na velike obitelji s puno djece jer mislim da takvih objekata nema puno. Sam sam proputovao i stekao viziju o tom načinu rada što sam pokušao prenijeti u naše Mrcine, a nadam se da sam i uspio. Svoj sam objekt htio napraviti sa širokim prostorom i vani i unutra i to mi je uspjelo. To je vrlo bitno kod gostiju, da slika bude u stvarnosti ono što su očekivali.

Najvažnije za iznajmljivača, smatra Paulino, je biti otvoren, komunikativan i biti na usluzi 24 sata da gosti osjete da su dobrodošli i da se mogu osjećati kao kod svoje kuće, što mu je nekolicina obitelji i potvrdila, vraćajući se i po tri puta do sad.

Ima dosta gostiju koji se vrate i prilagodim se njihovim zahtjevima i izrealiziram sve njihove želje jer ipak su oni najbitniji u ovoj priči.

Očekivanja za novu sezonu su visoka:

Iz sezone u sezonu prilagodim se situaciji i uvijek se trudim postići bolji booking, ispraviti nedostatke, uvažiti mišljenje gostiju i poslušati savjete za budućnost. U budućnosti očekujem da sezona u našim Konavlima bude i duža, a mi ćemo dati sve od sebe da je proširimo.


xclose.png (547 bytes)

UNLOCK THE WORLD OF
SPECIAL DEALS!

Exclusive offers, premium prices, one time
opportunities for your perfect holiday


Follow us

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589