O nama

Direct Booker je agencija koja se bavi posredništvom, rezervacijama i drugim uslugama vezanim za privatni smještaj. U apartmanima, kućama za odmor i vilama, vidjeli smo alternativu za hotelski smještaj, i tako je naša priča počela 2010. godine. Danas smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Dubrovniku, te uredima i franšizama u Splitu, Zadru, Šibeniku, Zagrebu, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Mi smo veza između vlasnika i onih koji se žele osjećati kao kod kuće. Personalizirana usluga, smještaj po vašoj mjeri, doživljaj destinacije na jedinstven način – ne kao turist, nego kao lokalac, to su naše prednosti na koje smo ponosni.

Sa 150 000 rezervacija, 200 000 zadovoljnih gostiju i više od 4000 smještajnih jedinica, pouzdani smo partner kada je riječ o rezervaciji vašeg željenog mjesta odmora, od soba, apartmana pa sve do luksuznih vila.

Zajedno sa smještajem također nudimo razne regionalne ekskurzije i ture u Dubrovniku i njegovoj okolici. Za što manje stresan dolazak do vašeg apartmana organiziramo transfer za vas ili organizirajte rent-a-car usluge naših partnera.

Direct Booker Community

Svim gostima koji prođu kroz naš sustav želimo ponuditi nešto više od samo mjesta za spavanje. Tako je nastala priča o Community-u. Mi dajemo naše preporuke i smjernice iz perspektive domaćina, potičući vas da koristite naše usluge i pomognete nam s vašim komentarima i ocjenama.

Kao nagradu dobivate pristup cijelom jednom svijetu odličnih pogodnosti i popusta. Sve što trebate učiniti je skinuti Direct Booker mobilnu aplikaciju koja je besplatno dostupna za iOS i Android pametne telefone. Popusti na smještaj ili regionalne ekskurzije sve do 15%, besplatno piće ili desert u lokalnim restoranima i puno više pogodnosti čeka samo na vas.

Pridružite se Community-u i otkrijte vaš savršeni odmor u Hrvatskoj.

xclose.png (547 bytes)

OTKLJUČAJTE SVIJET
EKSLUZIVNIH PONUDA!

Sjajne pogodnosti, posebni popusti, jednokratne prilike
za vaš savršeni odmor


Pratite nas

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589