DRAGI PUTNICI, DOBRODOŠLI U DIRECT BOOKER COMMUNITY

Nalazite se ovdje jer ste u potrazi za fenomenalnim sadržajima na otvorenome, odličnim izletima, mjestima na kojima se pripremaju ukusna jela i još mnogo toga, upakirano u ekskluzivnim ponudama na koje imate pravo ako postanete dio Direct Booker obitelji.

Otkrijte svijet sjajnih ponuda i popusta prijavom i pristupite našoj Community web stranici i Direct Booker mobilnoj aplikaciji.

Dajemo vam preporuke i savjete iz perspektive lokalnih ljudi, potičući vas da koristite naše usluge i usluge naših partnera, te nam pomognete unaprijediti ih sa vašim komentarima i ocjenama.


O nama

Direct Booker je agencija koja se bavi posredništvom, rezervacijama i drugim uslugama vezanim za privatni smještaj. U apartmanima, kućama za odmor i vilama, vidjeli smo alternativu za hotelski smještaj, i tako je naša priča počela 2010. godine. Danas smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Dubrovniku, te uredima i franšizama u Splitu, Zadru, Šibeniku, Zagrebu, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini.

Mi smo veza između vlasnika i onih koji se žele osjećati kao kod kuće. Personalizirana usluga, smještaj po vašoj mjeri, doživljaj destinacije na jedinstven način – ne kao turist, nego kao lokalac, to su naše prednosti na koje smo ponosni.

Sa 750 000 noćenja, 250 000 zadovoljnih gostiju i više od 4000 smještajnih jedinica, pouzdani smo partner kada je riječ o rezervaciji vašeg željenog mjesta odmora, od soba, apartmana pa sve do luksuznih vila. Svim gostima koji prođu kroz naš sustav želimo ponuditi nešto više od samo mjesta za spavanje. Tako je nastala priča o Community-u. Mi dajemo naše preporuke i smjernice iz perspektive domaćina, potičući vas da koristite naše usluge i pomognete nam s vašim komentarima i ocjenama.


DIRECT BOOKER APLIKACIJA

Naša aplikacija je dizajnirana da Vam olakša i snizi troškove putovanja!Registrirajte se i postanite član Direct Booker Communitya. Da biste se učlanili ispunite kontakt formu i provjerite svoju elektronsku poštu zbog poruke potvrde. Isto korisničko ime i lozinku upotrijebite nakon što instalirate aplikaciju, pomoću koje ostvarujete popuste za sve aktivnosti i mjesta koje Direct Booker nudi.
Pratite nas

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589