VAŠ SAVRŠEN ODMOR

50.000 rezervacija

200.000 gostiju

4.000 smještajnih jedinica

ZAŠTO REZERVIRATI S NAMA?


EKSKLUZIVNE PONUDE


Nakon što rezervirate smještaj preko nas i postanete član Direct Booker Community-a, dobivate posebne pogodnosti i popuste za lokalne restorane i sve vrste aktivnosti: od izleta, razgledavanja, do adrenalinskih vožnja, i još puno toga. Skinite našu Android ili iOS aplikaciju za još dodatnih pogodnosti.


ZAJAMČENA KVALITETA


Omogućavamo isključivo smještaj koji smo osobno provjerili, te koji bismo preporučili i svojim prijateljima. Upravo zbog toga možemo jamčiti kvalitetu, kao i ljubaznost, te profesionalizam vlasnika smještaja. Pronađite savršeno mjesto za odmor.INDIVIDUALNI PRISTUP


Uvijek smo blizu u slučaju da vam treba pomoć u vezi bilo čega: od trenutka kad rezervirate smještaj, pa sve dok se ne vratite kući. Naša korisnička služba radi 24/7, i uvijek vam je raspolaganju.


VELIKI IZBOR USLUGA


Pomažemo vam organizirati usluge transfera, tours, raznih tura, lokalnih izleta, najam automobila, te vas nastojimo potaknuti da iskoristite posebne ponude koje vam nudimo. Želite se zabaviti, otići u razgledavanje ili uživati u izvrsnoj večeri po pristupačnim cijenama? S nama je i to moguće!SIGURNOST


Možete napraviti rezervaciju sa potpunim povjerenjem, znajući da posebno brinemo za sigurnost vaših financija. Korištenje našeg rezervacijskog formulara jamči sigurnost svih vaših podataka. Sustav je zaštićen SSL certifikatom kojim se stvara šifrirana veza između našeg servera i vašeg internetskog preglednika.


RENOMIRANOST


Direct Booker je najveći privatni smještajni partner u regiji, sa više od 1500 smještajnih jedinica i 200 000 gostiju po godini. Naše sjedište se nalazi u Dubrovniku i priobalnoj Hrvatskoj, ali također pokrivamo i područje Crne Gore, Bosne i Hercegovine, te Slovenije.


REZERVIRAJTE SMJEŠTAJ SADA:

Datum dolaska
Datum dolaska
Broj odraslih
Broj djece
xclose.png (547 bytes)

OTKLJUČAJTE SVIJET
EKSLUZIVNIH PONUDA!

Sjajne pogodnosti, posebni popusti, jednokratne prilike
za vaš savršeni odmor


Pratite nas

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589