Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Ova internet stranica, kao i njene poddomene, te prateći tiskani materijali (u daljnjem tekstu „stranica“) u vlasništvu su tvrtke PARTNER TRAVEL d.o.o, Vukovarska 9, 20000 DUBROVNIK, Hrvatska TAX ID: 60894893161, COMPANY CODE:HR-AB-20-19010104589 (u daljnjem tekstu PARTNER TRAVEL). Korištenjem ove stranice, tj. bilo koje na njoj navedene usluge, proizvoda ili informacije prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja, kao i druge obavijesti koje se ovdje nalaze. Ukoliko niste suglasni sa navedenim, molimo Vas da je ne koristite.

Sadržaj stranice

Sadržaji na ovoj stranici također su vlasništvo tvrtke PARTNER TRAVEL. Sadržaji koji nisu u vlasništvu tvrtke, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika, te će na zahtjev autora/vlasnika biti povučeni sa promotivnih materijala. Svi smještajni kapaciteti koje nudimo i koji su predstavljeni na našoj stranici te ostalim promidžbenim materijalama su opisani prema službenoj kategorizaciji nadležne turističke institucije te uvidom u stvarno stanje smještaja koju vrši predstavnik naše agencije. PARTNER TRAVEL jamči za istinitost slikovnih zapisa i podataka iz vlastitog programa ponude te uvjete pod kojima se svaka pojedina usluga nudi. Pojedini sadržaji koji nisu dio posredničkih usluga tvrtke PARTNER TRAVEL se na stranici nalaze isključivo kao oglasni materijal u kojem tvrtka PARTNER TRAVEL ne posreduje te su svi podaci i kontakti pod kontrolom i odgovornošću vlasnika usluge. Stranica prenosi dobrovoljno dobivene podatke od poslovnih partnera, tj. vlasnika pojedinih turističkih usluga, oglašivača (zakupca oglasa) te za iste ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko dobivene informacije nisu točne, ili su nelegalne, ili se na bilo koji način protive zakonu. Vlasnik stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti ukoliko se korištenjem domene www.direct-booker.com (i njezinih pripadajućih poddomena), kao i tiskanog kataloga prouzročila bilo kakva šteta korisniku i/ili trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja unutar promotivnih materijala agencije.

Ograničenje na osobno i nekomercijalno korištenje

Ova stranica namijenjena je korisnicima za osobno i nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod, a posebno fotografije kao i bilo koje druge materijale koji se objavljuju na ovoj stranici bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglašivača.

Točnost i istinitost podataka stranice

PARTNER TRAVEL se obvezuje poduzeti sve razumne mjere glede pružanja točnih i kvalitetnih informacija, te ne odgovara u slučaju netočnih podataka od strane poslovnih partnera glede njihovih usluga predstavljenih na promotivnim materijalima. Poslovni partner, tj. pružatelj pojedine usluge na stranici je vlasnik ili ovlašteni predstavnik vlasnika oglašenog objekta/turističke usluge, te kao takav posjeduje svu potrebnu dokumentaciju za bavljenje svojim poslom. Poslovni partner, tj. pružatelj pojedine usluge na stranici je dužan pužiti točne i istinite informacije glede svojih usluga te jamči za njihovu sigurnost, kvalitetu i legalnost. Sve eventualne promjene dužan je pravovremeno javiti vlasniku stranice.

Pravo isključenja

Ukoliko za uslugu koja se na stranici nalazi u svojstvu oglasnog materijala nije plaćena naknada ili se oglasni materijal suprostavlja zakonu te ako procjenimo da trećim stranama uzrokuje štetu na bilo koji način zadržavamo pravo isti ukloniti sa stranice bez daljnjeg objašnjenja i bez obaveza prema istom. U slučaju da korisnik stranice krši Opće uvjete oglašavanja i Pravila korištenja, te na bilo koji način nanosi štetu vlasniku stranice ili drugim oglašivačima zadržavamo pravo istog ukloniti sa stranice bez daljnjih objašnjenja i bez obveza prema istom. Isto tako možemo zahtjevati naknadu za nastalu štetu i financijski gubitak.

Cijene

Cijene usluge objavljene su u EUR-ima te su jednake iznosu u kunama po srednjem tečaju eura na dan potvrde rezervacije. Agencija zadržava pravo promjene objavljenih cijena. Putnicima koji su uplatili akontaciju za određenu rezervaciju, agencija jamči cijenu smještaja koja je dogovorena. Ukoliko u rezerviranu smještajnu jedinicu dođe više osoba nego što je naznačeno na dokumentima (voucheru), pružatelj usluga ima pravo uskratiti uslugu nenajavljenim putnicima ili prihvatiti sve putnike uz nadoplatu nenajavljenih putnika na licu mjesta. U tom slučaju stranica ne uvažava nikakve primjedbe gosta na kvalitetu rezerviranog smještaja ili usluga. U cijenu smještaja su uključene sve navedene usluge i oprema te električna energija i voda. Dodatne usluge su posebno istaknute i naknadno se naplaćuju. U cijenu je uključena (ukoliko nije drugačije naznačeno) i boravišna pristojba. Prema važećem Zakonu o boravišnoj pristojbi, gost je dužan platiti boravišnu pristojbu istovremeno s plaćanjem usluge smještaja. Boravišna pristojba propisana Zakonom o boravišnoj pristojbi iznosi 7,00 kn (€ 1,00) po osobi na dan za odrasle osobe. Mladi od 12. do 18. rođendana imaju popust od 50% na taj iznos, dok djeca do 12. rođendana ne plaćaju boravišnu pristojbu.

Rezerviranje i plaćanje usluga

Sve rezervacije se ostvaruju elektroničkim putem ispunjavajući za to predviđeni formular dostupan na www.direct-booker.com , ili u poslovnici PARTNER TRAVEL agencije. Prilikom uredno izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima pružanja usluge, te da ih u cijelosti prihvaća. Na taj način sve što je navedeno u ovim Općim uvjetima postaje pravna obveza za gosta i za PARTNER TRAVEL agenciju. Gost je dužan dati istinite podatke koji se od njega traže prilikom rezervacije te za istinitost istih PARTNER TRAVEL ne preuzima odgovornost. Za rezervaciju smještaja je potrebno na temelju predračuna uplatiti 25% od ukupnog iznosa rezervacije. Ostatak rezervacije se plaća vlasniku smještaja po dolasku u smještaj. Za rezervaciju izleta, ulaznica i ostalih aktivnosti potrebno je na temelju predračuna uplatiti 100% iznosa rezervacije. Nakon zaprimanja potvrde o uplati dogovorenog iznosa ili popunjenog i potisanog formulara za autorizaciju kartice rezervacija se smatra potvrđenom. Potom PARTNER TRAVEL izdaje potvrdu o rezervaciji usluge (račun) i voucher s detaljima rezervacije putem e-maila. U slučaju otkaza rezervacije od strane gosta uplaćeni iznos predujma je nepovratan. Predujam se plaća kao sredstvo garancije Vašeg korištenja odabrane usluge. Za sve eventualne promjene u rezervaciji gost je dužan kontaktirati agenciju. PARTNER TRAVEL se obvezuje svaku odabranu uslugu sa ove internet stranice osigurati gostu prema podacima i uvjetima objavljenim na službenim internet stranicama te sukladno opisu i terminu potvrđene rezervacije. Ukoliko nastupe okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili otkloniti PARTNER TRAVEL zadržava pravo promjene ili otkaza rezervirane usluge. PARTNER TRAVEL se obvezuje isplatiti sve primljene predujmove za nerealizirane rezervacije koje su nastale greškom stranice ili pružatelja usluge s kojim stranica ima važeći ugovor. Također PARTNER TRAVEL se obvezuje u slučaju duple popunjenosti smještaja kojeg je gost preko naših stranica rezervirao osigurati gostu jednak ili bolji smještaj na istoj ili sličnoj lokaciji po istoj ili boljoj cijeni sa približno jednakim karakteristikama.

Promjena ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja

Zadržavamo pravo promjena navedenih uvjeta oglašavanja i pravila korištenja kao i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave, a u cilju rasta kvalitete stranice www.direct-booker.com

Za sve informacije glede ovih uvjeta i pravila kontaktirajte na putem emaila
info@direct-booker.com.

PARTNER TRAVEL d.o.o., putnička agencija
Vukovarska 9
20000 Dubrovnik
Croatia

TAX ID: 60894893161
COMPANY CODE:HR-AB-20-19010104589

Tel: +385 (0) 20 638 194
Fax: +385 (0) 20 638 197
Email: info@direct-booker.com

xclose.png (547 bytes)

OTKLJUČAJTE SVIJET
EKSLUZIVNIH PONUDA!

Sjajne pogodnosti, posebni popusti, jednokratne prilike
za vaš savršeni odmor


Pratite nas

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589