VI ODMARAJTE, MI VAM ŠALJEMO GOSTE!

50.000 rezervacija

200.000 gostiju

1.500 zadovoljnih iznajmljivača

ZAPOČNIMO SURADNJU!


DIREKTNE REZERVACIJE


Surađujući s Direct Bookerom, potvrde rezervacija su jednostavne i brze.Dobivate instantnu potvrdu rezervacije sa svim detaljima koji se tiču dolazaka gostiju, automatsko ažuriranje dostupnosti smještaja, kao i sve druge važne informacije. Ne trebate trošiti vrijeme na korespondenciju s gostima. Ono što vam je potrebno je e-mail adresa, gdje ćete dobiti sve što trebate znati.

GLOBALNA PRISUTNOST


Vaš smještaj će biti prisutan na više od 20 najpopularnijih svjetskih stranica za rezervacije.Sjedište Direct Bookera se nalazi u Dubrovniku, dok su uredi i franšize u Splitu, Šibeniku, Zadru, Zagrebu, Sarajevu i Crnoj Gori. Surađujući sa globalnim partnerima poput Airbnb-a, Booking.com-a, HomeAway-a, nudimo vam mogućnost da doprete do milijuna putnika iz cijelog svijeta. Osjetit ćete značajan rast popunjenosti tijekom cijele godine.


BESPLATNO PROFESIONALNO OGLAŠAVANJE


Direct Booker oglašava vaš smještaj u skladu sa trendovima na tržištu, bez naknade.
Imamo tim stručnjaka koji će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Oni znaju kako povećati vidljivost vaše smještajne jedinice na svjetskim web-stranicama, turističkim portalima, ali i kroz razne druge kanale, poput Direct Booker newslettera, blogova, te svih društvenih mreža. Najbolje od svega – to vas ne košta ništa.

KORISNIČKA SLUŽBA 24/7


Naš tim radi non-stop kako bi vam omogućio maksimalnu popunjenost smještaja.Uz Direct Booker, dobit ćete osobnog voditelja objekta, koji će regulirati cijene smještaja prateći trendove na tržištu, ažurirati sve potrebne informacije, i ponuditi vam profesionalno savjetovanje i vođenje. Naša korisnička služba dostupna je u svako doba dana i noći, tako da mi preuzimamo cjelokupnu komunikaciju s gostima, spremni da odgovorimo na svaki njihov zahtjev.


POTPUNA SLOBODA


Imate punu autonomiju bez ekskluzivnog ugovora, i o svemu odlučujete sami!To znači mogućnost da se sami oglašavate i popunjavate objekte putem svojih privatnih kanala, čak i preko drugih agencija. Mi vam uvijek stojimo na raspolaganju, za sva pitanja ili savjete, ali konačna odluka je uvijek vaša – vi birate cijenu,datume, i kućna pravila.

DIRECT BOOKER COMMUNITY


Priključenjem Direct Bookeru, postajete dio jedinstvene zajednice u kojoj svi dobivaju.Preko mobilne aplikacije, web stranice, te turističkog kataloga, postat ćete dio tzv. Direct Booker Communitiy-a, koji okuplja vlasnike, goste i sve one koji nude različite usluge i aktivnosti. U ovoj zajednici svi su na dobitku: gosti ostvaruju popuste ili pogodnosti, a vlasnici dobivaju zadovoljne goste ili kupce koji će htjeti doći ponovno.

KONTAKTIRAJTE NAS!

xclose.png (547 bytes)

OTKLJUČAJTE SVIJET
EKSLUZIVNIH PONUDA!

Sjajne pogodnosti, posebni popusti, jednokratne prilike
za vaš savršeni odmor


Pratite nas

© Direct Booker

info@direct­-booker.com
Tel: +­385 (­0) ­20 6­38 194; Fax: +­385 (­0) ­20 6­38 191
Direct Booker, Vukovarska 9, 20000 Dubrovnik, Croatia
ID code: HR-AB-20-19010104589